Goede afspraken maken goede vrienden.

1 Informatie

Iedere indiener is verantwoordelijk voor zijn informatie. Camperdogs is niet verantwoordelijk voor verkeerde info. Daarom is het ook belangrijk dat alle info wordt aangeleverd door personen die effectief de plaats hebben bezocht, de wandeling hebben doorlopen... Leuk is om jouw bijdragen van tijd tot tijd te actualiseren. Actualisaties kunnen het best worden aangeleverd via email. info@camperdogs.be.

Bij het indienen van een artikel geef je camperdogs het recht tot het publiceren van je naam. Zo kunnen andere lezers contact met je opnemen. Emailadressen worden niet gepubliceerd maar wel bijgehouden om contact met je op te nemen bij vragen.

2 Fotomateriaal

Alle aangeleverde fotomateriaal is rechtenvrij. Beeldmateriaal met rechten kunnen niet worden gepubliceerd. Bij het aanleveren ervan geef je het recht aan camperdogs om deze te publiceren op de website.

3 Respect

De website is een privé-initiatief. Hierdoor behoudt Camperdogs het recht om bepaalde inzendingen om welke reden dan ook niet te publiceren. Vragen hieromtrent kunnen via info@camperdogs.be.

Negatieve recensies omtrent horeca, campings, ... worden nooit gepubliceerd. Camperdogs is een positiefforum waarop iedereen zijn POSITIEVE ervaringen kwijt kan. Er is al negativisme genoeg en er zijn zeker fora online te vinden om negatieve reacties up te loaden. Ergens niet tevreden van, noteer het dan niet.